Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Shoe bones by Peter Lippmann

Christian Louboutin F/W 2009-2010 by Peter Lippmann



Christian Louboutin’s fall/winter 2013/14,inspired by Renaissance paintings by Peter Lippmann

From VAN GOGH to MONET - Christian Louboutin Fall 2011 campaign by Peter Lippmann




































Christian Louboutin Summer 2010 campaign by Peter Lippmann
























Christian Louboutin FW 2008/09 campaign by Peter Lippmann




Christian Louboutin S/S 2013 by Peter Lippmann




Christian Louboutin F/W 2012-2013 by Peter Lippmann


Christian Louboutin Fall Winter 2010 - 2011 by Khuong Nguyen




























Christian Louboutin S/S 2011 shoe campaign by Khuong Nguyen



















Peter Lippmann -Christian Louboutin άνοιξη/καλοκαίρι 2014

Η φωτογράφιση του Peter Lippmann για τη συλλογή του Christian Louboutin άνοιξη/καλοκαίρι 2014 είναι εμνευσμένη απο τα ζωγραφικά αριστουργήματα του ιμπρεσιονισμού. Ο φωτογράφος με τη στυλίστρια Marie Noelle Perriau, ξαναφτιάχνουν πίνακες των Brueghel, Cézanne, Fantin-Latour, Monet, Pissarro, Van Gogh.


Διάσημοι πίνακες με πινελιές...Louboutin

 n

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός φωτογράφος Peter Lippmann συνεργάζεται με τον Christian Louboutin σε μια προωθητική καμπάνια της σειράς του λατρεμένου σχεδιαστή, και μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι δεν είναι ούτε και η τελευταία, καθώς η συγκεκριμένη καμπάνια αφορά τη συλλογή 2011-12. H σειρά πορτρέτων εμπνευσμένων από διάφορα έργα τέχνης, τα οποία προορίζονται να υμνήσουν διαφορετικές πτυχές της γυναικείας θηλυκότητας, μας εντυπωσίασε περισσότερο απ' όλες τις συνεργασίες τους.
Η αναπαράσταση διάσημων έργων τέχνης σε εκδοχές με περιεχόμενα μόδας δεν είναι κάτι νέο φυσικά, αλλά υπάρχει μια ιδαιτερότητα στα πορτρέτα του Lippmann. Είναι σαφές ότι ενδιαφέρεται να «αιχμαλωτίσει» το φως και ορισμένα χαρακτηριστικά του αρχικού πίνακα στις φωτογραφίες του, σε αντίθεση με το να δημιουργήσει απλά μοντέρνα αντίγραφα. Και φυσικά, υπάρχει και η σουρεαλιστική πλευρά του να βλέπεις ένα παπούτσι Louboutin σ' ένα αναγεννησιακό πορτρέτο του 15ου αιώνα ή στην αγκαλιά της μητέρας του Whistler.